Belganet Dataelektroniks hemsida

[ Hem ] [ Produkter ] [ Elektronikskolan ] [ BDE ]


NYHETER

BDE lägger ner sin verksamhet!

Idag 20230727 uppdateras denna sidan - övriga sidor kommer att uppdateras efterhand!

Begagnade datordelar 230727

En uppdatering har gjorts på Sammaställning av begagnade datordelar till salu.

Gamla Radioapparater till salu - 230727

se nedan.

Surpluskatalog 2023!

Ny surpluskatalog "Surplus 2023" är under arbete och kommer att innehålla komponenter inklusive en del av de byggsatser som tidgare fanns i Hem och Skola katalogen.

Det går inte att beställa från den gamla Hem och Skola katalogen eller gammal surpluskatalog! Du som vill köpa komponenter billigt får vänta tills den nya Surpluskatalogen 2023 är klar. Möjligen kan det finnas en del artiklar på surplussidan. Men det är säkrare att avvakta publiceringen av den nya katalogen då både nya artiklar liksom priser är satta.

Välkommen till hemsidan

Nedläggning av BDE

Familjeföretaget Belganet Dataelektronik (BDE) kommer att läggas ner under 2023. Efter 25 års arbete inom elektronikkonstruktion, hård- och mjukvara, konsultverksamhet, utbildning och postorderförsäljning går personalen i pension. Verksamheten inom produktutveckling och konsultverksamhet är redan överlämnad till ett annat företag. Läromedel och rättigheter att använda underlag och producera böcker har överlämnat till en person som känner starkt för att vidaruveckla detta! När det resulterar i nya läromedel kommer det sannolikt att meddelas på denna sida. Det som nu står på tur är att hårdvara i f.d. Hem och Skola katalogen skall överföras till nya Surpluskatalogen 2023! Innan nya surpluskatalogerna kan bli klara måste docken prylar tas bort! Det gäller gamla datordelar och samt en del gamla radioapparater ssom inte får plats i radiorummet! OBS: Mailadressen nilsake@bde har kapats och därför tvingats tas bort. Vid mail till oss kan endast nap@bde.se eller kerstin@bde.se användas!

Försäljning idag via BDE


Begagnade datordelar - till salu. Innan försäljningen av komponenter kan komma igång är det en del inventarier och annat som måste bort! Här nedan finns en lista på begagnade datordelar! Dessa kan inte skickas utan måste hämtas! En värdering på delarna är gjort men försäljningpriset kan diskuteras och speciellt bra pris blir det ju mer man hämtar!En del delar är redan sålda och pdf-filen nedan är därför uppdaterad 230727! Ladda ner lista på det som finns och vid intresse skicka mail till nap@bde.se eller ring/sms 0708521063.
[ Begagnade datordelar 230727- pdf (ca 974kb) ]
Gamla radioapparater - till salu! Hos BDE finns en stor samling gamla radioapparater - mest Luxor! Men, det finns för mycket!! En del av dessa måste säljas för att skapa utrymme. Detta, innan det kan bli ordning på försäljningen av all övrig surplus och nya surpluskatalogerna kan bli färdiga. Radioapparaterna kan inte skickas utan måste hämtas! I en pdffil nedan finns det som är till salu. Denna försäljning vänder sig till samlare av gamla radioapparater och radiogrammofoner och i listan framgår vad som finns till salu och i vilket skick de är i! Vid intresse skicka mail till nap@bde.se eller ring/sms 0708521063.
[ Gamla radioapparater till salu - 230727 (ca 528kb) ]

Nya surpluskatalogen kommer att annonseras ut på hemsidan så fort den börjar bli klar! I nya surpluskatalogen kommer du att hitta:
1) Elektroniktidningar och teknisk litteratur (i huvudsak elektronik) på svenska och engelska. Böcker kan skickas (porto tillkommer) men billigast är att hämta!
2) Surpluskomponenter: Det finns masssor av surplus som skall in i Surpluskatalogen 2023! Förutom en massa komponenter från den gamla Hobby och Skola katalogen är det t.ex. nya mätinstrumnet, datorrdelar, apparater. prototypbyggen mm. Det är just nu oklart hur detta kommer att säljas men troligtvis även i satser (till bra priser!).


Lära, bygga och experimentera med elektronik!

Under [Produkter] hittar du diverse byggsatser, elektronikpaket och inte minst surpluskomponenter. Denna sida kommer att uppdateras efterhand!

Under [ Elektronikskolan ] finns länkar och material som riktar sig mot skolan eller för dig som söker kunskap. Kommer att uppdateras!

Så här hittar du

Ovanför avdelaren (linjen) finns nu hemsidans huvudmenyer, senare även undermenyer.
Under avdelaren hamnar sedan den information du valt. Eftersom hela hemsidan är under uppdatering kan det finnas en del som inte längre gäller eftersom läromedel och böcker är sålt!
Skall försöka datummärka sidorna efterhand som de uppdateras!
Välj gärna huvudmenyn BDE! Här finns nyttig beställningsinformation, om byn Belganet m.m.


© 2023 Belganet Dataelektronik 230323. Mailadress vid kontakt - nap@bde.se!