BELGANET DATAELEKTRONIKS KATALOG

[ Hem ] [ Produkter ] [ Elektronikskolan ] [ BDE ]

[ Byggsatser ] [ Litteratur ] [ Tillbehör ] [ Komponenter ] [ Surplus ] [ Beställ ]
—> [ Innehållsförteckning ] [ Tillbaka ]


Tillbaka Tillbaka Nästa Larm med tillbehör

Kretskort kodlås

Kodlås

Detta är ett bygge för dig som behöver ett enkelt men tillförlitligt trådbundet kodlås. Det kan användas för att styra en låskolv, för att aktivera och stänga av ett elektroniskt system och det larmar vid felaktig kod.
Byggsatsen består av tre delar: nyckel, kodsändare och kodmottagare (sändare och mottagare är sammankopplade med ledning - ej radio!) Det här är ett grundläggande bygge inom teknikområdet larmteknik, dataöverföring och digitalteknik. Närmare beskrivning av funktionen finns i en artikel i tidningen Elektronikvärlden nr 7-8 juli-aug 1997. Byggsatsen innehåller mönsterkort (2 st) + samtliga komponenter som skall sitta på mönsterkorten. 9-pol D-sub (nyckel), schema och kort beskrivning. Avsedd för inbyggnad. Låda ingår ej ( se nedan).
OBS: Kodlåset ovan bygger på kodkretsen UM3750 som inte tillverkas längre och därför är svår att få tag på, till rimligt pris. Byggsatsen kommer därför att utgå och det finns endast ett fåtal kvar.
Närmare beskrivning av funktionen finns i en artikel i tidningen Elektronikvärlden nr 7-8 juli-aug 1997.
Byggsats - kretskort: Art.nr BM016
Pris: 150,00

---------------
Endast mönsterkort och byggbeskrivning: Art.nr BM016/M
Pris: 30,00

---------------
Läs beställningsinformation i [ Beställ ].

Bygg vidare

Kretskortet för mottagarenheten passar i en Hammondlåda typ 1591_ASBK (100x51x21) - vårt art.nr: 632H0002. Du hittar denna i katalogen "Elektronik för hobby och skola".
Sändarenheten bör byggas in i en skyddande låda som placeras utanför det larmade området. Placering inomhus eller utomhus bestämmer vilka krav som gäller för inkapslingen! För väderskyddad placering och helst inomhus passar även kretskortet till sändarenheten i en Hammondlåda typ 1591_ASBK (100x51x21).
Alla priser i katalogen är inklusive moms.

© 2006 Belganet Dataelektronik 061025 nilsake@bde.se