BELGANET DATAELEKTRONIKS KATALOG

[ Hem ] [ Produkter ] [ Elektronikskolan ] [ BDE ]

[ Byggsatser ] [ Litteratur ] [ Tillbehör ] [ Komponenter ] [ Surplus ] [ Beställ ]
—> [ Innehållsförteckning ] [ Tillbaka ]


Tillbaka Tillbaka Nästa Larm med tillbehör

Kretskort Transistorlarm

Transistorlarm

Denna byggmodul utgör en enkel centralenhet för ett larmsystem. Larmcentralen har två transistoringångar avsedda för en larmslinga av typen NC (normalt sluten). Vidare har den en ingång av motsatta typen dvs NO (normalt öppen) som dessutom är en schmittrigger ingång. Vid larm drar reläet på kortet och får självhållning. Återställning av larmet kan ske genom en tryckswitch på kortet. Larmcentralen kan användas som den är, endast kompletterad med en summer eller liknade utsignal samt någon typ av enkel larmkontakt, snubbeltråd, magnetbrytare etc. Larmcentralen kan även styras av temperatur-, fukt-, ljusdetektor-, toutchkontakt-kort eller annat kort med OC-utgång. En siren eller annan ljud/ljuskälla kan kopplas till reläutgången. Bygget är endast avsett för inkoppling av klenspänning.
Läs mer om kopplingen i Magasinet: Elektronikbladet Nr. 5 Byggsatsen innehåller mönsterkort, 4 transistorer, relä, tryckswitch, motstånd, kondensatorer, anslutningsstift, kabel mm
Byggsats - kretskort: Art.nr BM009
Pris: 78,00

---------------
Endast mönsterkort (43x65 mm) och byggbeskrivning: Art.nr BM009/M
Pris: 25,00

---------------

Box Transistorlarm

Bygg vidare

Kompletteringssatsen BM009/K innehåller inbyggnadsbox 70,5x50,5x35 (633G0015) med lock, frontpanel/borrmall, tryckswitch och 7-pol kopplingsplint med fastsättningsskruvar.
Kompletteringssats:Art.nr BM009/K
Pris: 40,00

Läs beställningsinformation i [ Beställ ].
Alla priser i katalogen är inklusive moms.

© 2006 Belganet Dataelektronik 061025 nilsake@bde.se